Ukemail 2022.21

Lovsangsgruppen i Evangeliekirken.
Lørdag kveld var lovsangsgruppen i Sion med og ledet sangen under Trosgnisten sin misjonskonferanse i Evangeliekirken. Det er et imponerende arbeid som drives av Trosgnisten som har sitt utspring i Sverige med en stor norsk avdeling som ledes av Yngvar Andersen som overtok etter at Kjell Bugge Halvorsen falt fra. Bare i India ble det i dette nettverket etablert 230 nye menigheter i 2021 og vi er kjent med at vår Sølvi får anledning til å være med Yngvar til India på ettersommeren 2022.
 

Ukemail 2022-20

Per-Einar kunne ønsket velkommen til søndagsmøte hvor vi også hadde nattverd.

 

Ukemail 2022-19

Gudstjeneste og feiring av sølvbryllup.
Denne søndagen hadde Sion besøk av Cathrine Lofnes fra Familiesenteret. Sion har støttet denne virksomheten siden de startet opp på Sandsli og vår medpastor Andrè Birkeland er styreleder i denne virksomheter der Cathrine er daglig leder. Sandsli familiesenter driver i dag en virksomhet der mennesker som tar kontakt får en gratis kartleggingstime. Deretter kan personer med ulike behov for samtale og oppfølging bli slust videre til kristne mennesker med ulik kompetanse alt etter hvilket felt personen har utfordringer på. Det betales for dette tilbudet, men en er her garantert at det er en kristen spesialist/samtalepartner som sitter på andre siden av bordet. I våre menigheter er der mye hjelp og få, men av og til kan det være både bedre og riktig at personer får snakke med noen som de ellers ikke møter i hverdagen.
 

Ukemail 2022-18

Selv om det var 1.mai og konfirmasjoner opplevde vi at parkeringsplassen ble fylt opp av biler og det ble et godt fremmøte der alle generasjoner var på plass. Det som skjedde i den første tiden da menigheten ble født i Jerusalem kan sies å være en godt forbilde på hva Gud ønsker å gjøre når ting nå normaliseres og vi kan treffes.

 

Ukemail 2022-17

Søndagsskolekofferten med interessant innhold.
Møteleder Arne ønsket små og store velkommen til nok en god søndag på Sion. Trygve ledet i lovsang og hadde også ansvar for søndagsskolen for de store. I kofferten hadde han med forskjellig fra loftet i barndomshjemmet, bl.a sitt eget søndagsskolekort og oppropsbok fra søndagsskolen i bedehuset Karmel. Denne boken inneholdt over 100 navn på personer i bygden, personer som nå  er mellom 55 og 65. Tenk alle disse som har vært innom søndagsskolen og fått høre evangeliet. Guds ord er spirekraftig og selv om mange av disse personene idag ikke er kristne, så er det sådd noe viktig inn i livene deres i tidligere tider. Hvem vet hva som kan skje?
 

Ukemail 2022-16

Vel overstått påske!
Det ble en helt nydelig påske værmessig selv om temperaturen neppe kan sies å være så vårlig. Vi håper at alle fikk litt følelse av påske og fri selv om vi også hører om at flere har vært syke med influensa og feber. Sist søndag var det påskefrokost på Sion med påfølgende delemøte. I utgangspunkt var det forberedt et større opplegg men sykdom gjorde at dette må utsettes til neste år. Vi var samlet en liten flokk til påskefrokost og salen var rigget med et langbord og bordet bak i salen så ut som en god hotellfrokost med all slags pålegg og godsaker.
 
 

-