Ukemail 2018-16

Dreamcenter på Sion.

Sist søndag var en søndag fylt med både formiddagsmøte og Årsmøte etterpå. Dreamcenter og Trond Taule var sammen med oss på møtet og vi fikk høre mange fortellinger om hva Gud gjør i livet til tidligere rusavhengige som i tur og orden avla sine livsfortellinger. Disse fortellinger gjør inntrykk og det blir ganske tydelig at Jesus er en svært viktig faktor når det gjelder å komme ut av rus. Herlig sang og herlige og ærlige vidnesbyrd rett fra levd liv.

 

Ukemail 2018-15

Dette er bare begynnelsen!

Så er vi i gang med siste økt frem mot sommeren. Vibeke ledet og vi fikk nok et møte med mye åpenbaring og et sterkt stille Gudsnærvær. Delaktigheten fra menigheten er lett å kjenne og det er godt å lede og godt å stå i lovsang og tjeneste.

Kennet Moe fra Østfoldkirken var med oss denne søndagen. Han er 30 år, familiemann og er sammen med sin kone, ungdomspastorer i Østfoldkirken der hans svigerforeldre er pastorpar. Kennet arbeider som elektriker og har sitt engasjement i Østfoldkirken på frivillig basis.

 

Ukemail 2018-14

Påskemorgen på Sion

Så er påsken over og de som var der fikk med seg en påskefrokost og et delemøte med mye åpenbaring og Gudsnærvær. Det var dekket til frokost på Sion på påskemorgen og folk hadde med seg maten som ble samlet til et svært rikholdig koldtbord. Anne Lise T ønsket velkommen og folket koste seg rundt bordene og det var flott å se såpass mange finne vegen til Sion denne påskemorgenen.

 

Ukemail 2018-13

Møteleder Arne ønsket oss velkommen til møte på palmesøndag og viste til Jesu ord om at vi ikke skal frykte. Vi kan se oss rundt i verden i dag og bli redd for det som skjer, men vår mester Jesus Kristus har sagt at vi ikke skal frykte. Her er mye vi ikke kan gjøre noe med umiddelbart, så det er like greit å forholde oss til de fortrøstningsfulle ordene som Jesus sier.

 

Ukemail 2018-12

En aldeles vidunderlig lovsangskveld!

Sist søndag formiddag var lovsangsteamet i Sion på besøk i Bedehuset Karmel i Blomsterdalen og deltok på Storsøndag. Her var det familiefokus og vi sang innimellom et skuespill som pågikk gjennom hele møtet. Temaet var «Guds fulle rustning». En god opplevelse og kjekt å være på besøk i vår nabomenighet.

 

Ukemail 2018-11

En reise gjennom kristne barnesanger.

Så var det tid for «Fem over 5» og Sølvi tok hånd om ledelse og lovsang. Det ble en god ettermiddagsstund for de fremmøtte og det er interessant å ha litt andre arrangementer enn bare våre vanlige formiddagsmøter.