Ukemail 2018-43

Ingen fordømmelse for dem som er i Kristus Jesus!

Møteleder Sonja leste litt fra Berit Karins diktsamling innledningsvis i møtet og vi fikk også en hilsen fra Anne Mong Hansen som har tilhørt menigheten de siste par årene. Hun var takknemlig for det menigheten hadde betydd for henne og viste til den styrke det er å tilhøre et fellesskap.

 

 

Ukemail 2018-42

Den vidunderlige frelsen!

Møteleder Anne Lise tok oss innledningsvis med til Finnmark og vær og vind og påpekte at det er viktig for oss at vår tro på Gud får bli slik at vi tåler livets stormer som kommer til oss. Det kan bli en del som «blåser på havet», men vi beholder livet og troen på Guds tilstedeværelse styrkes.

 

 

Ukemail 2018-41

En sterk fortelling og om Guds kall!

Møteleder Per Einar ønsket oss velkommen til denne første søndagen i høstferien som inneholdt både vitnesbyrd, nattverd og lovsang. Rune Lillefosse som tilhører Sion fortalte i første del av møtet om sin trosreise. Han var innom søndagskole i barndommen og fikk sine stjerner og fisker i kortet, men det skulle gå mange mange år før han igjen kom direkte under Guds påvirkning. Han fikk en plutselig interesse for Sandviken kirke og det endte med at han gikk på Gudstjeneste der og opplevde at budskapet var direkte til ham. Han meldte seg deretter som frivillig i Kirkens bymisjon når han hadde fri på skiftet og var søkende over lang tid. For ca 5 år siden, på en helikoptertur til Nordsjøen, opplevde han en varme strømme gjennom kroppen og skjønte at nå var det Gud som møtte ham personlig. Etter dette ble livet aldri det samme og han opplevde umiddelbart å bli satt inn i tjeneste for Gud, allerede når han ankom plattformen, en tjeneste som har vart siden den dagen da han ble født på ny.

 

Ukemail 2018-40

Mye nyttig på LED-Lokalt!

Lørdag 29.sep var vi flere fra Sion som deltok på LED-Hordaland som er pinsebevegelsens lokale lederkonferanse. Hver vinter i februar er den nasjonale konferansen og på høsten er det samlinger lokalt fylkesvis. Tema i 2018 er: «Jesus synlig gjennom livslang etterfølgelse.»

Det var en fin flokk av ledere og medarbeidere som var samlet i Pinsekirken Tabernaklet og både Sølvi og jegvar med i forskjellige panelsamtaler og det var litt artig å legge merke til at flere av dem som satt i panelet hadde sin bakgrunn i Sion.

Flott å høre både Benjamin Jensen, Steinar Slåtten og Øystein Gjerme som sammen sa oss viktige ting å fremelske livslang etterfølgelse i en moderne tid der mange vil ha en bit av oss. Spesielt var det relevant å høre Steinar Slåtten som sammen med sin kone overtok en nedleggingstruet menighet i Fauske som nå teller 110 medlemmer. Lidenskap for Jesus, kombinert med pågangsmot, endringsvilje og raushet har vært oppskriften.

Høstfest med Marianne Skjelbred.

Søndag var Sion pyntet og rigget for høstfest og lokalet fyltes av både menighetsmedlemmer og et betydelig antall besøkende utenfra. Det var kun 5 ledige plasser og det er tydelig at dette konseptet virker med tanke på å introdusere nye for Sion. Vi startet med barnesanger og Trygve satt på plattformkanten sammen med to barn og vi sang kjente barnesanger. Etter et meget rikholdig koldtbord leverte Lukas og Markus noen vidunderlige låter avsluttet med «Jesus is the answer».

 

 

 

Ukemail 2018-39

Evangeliesenteret i gang med vanlig virksomhet!

Sist torsdag fikk jeg gleden av å være taler på det første ordinære vekkelsesmøte i Betel i Lille Øvregate i regi av Evangeliesenteret i Bergen. Det var ikke mye folk, men en herlig kveld med vitnesbyrd og lovsang der tidligere rusavhengige ledet an.

De første ukene har vært gode og et par rusavhengige er allerede sendt over fjellet til mottakssenter østpå. Matserveringen har vært svært vellykket og godt over 30 har vært innom og fått middag og matpakke de tirsdager og torsdager kontaktkafeen har vært åpen. Torsdagskveldene blir viktige og jeg oppfordrer gjerne de som har anledning til å være med på disse kveldene der det er lett å invitere med andre og forkynnelsen er lett forståelig.

 

 

 

Ukemail 2018-38

Evangeliesenteret er i gang!

Sist torsdag var det åpningmøte for Evangeliesenteret i Bergen sin kontaktkafe som nå er etablert i Betel som ligger i Lille Øvregate rett innforbi Domkirken. Her var mye folk og samme dag hadde de hatt middag for 37 personer fra ulike rusmiljø noe som viser at tilbudet allerede er godt kjent. Det er gledelig at den første rusavhengige er sendt over fjellet til et inntakssenter, så her virker tiltaket fra første stund. Flott med delegasjonen fra Sion som stilte.

SOS-Ukraina i fokus!

Sist torsdag ankom traileren fra SOS-Ukraina Sandsli og det ble en god innsamlingsdag tross et forferdelig vestlandsvær nesten hele tiden. Flott at folk fra Sion kunne være ved traileren og gjøre menigheten kjent for dem som ankom med last til traileren.